En lang biltur

På søndagen som var kjørte jeg fra Oslo til Bergen ?. Jeg startet å kjøre mellom ett og halv 2 på ettermiddagen og var i ikke i Bergen før halv 9 på kvelden. Jeg og en kollega hadde fått jobben av å skjøte fiber på Hurtigruta som lå til kai i Bergen frem til 7. Mai.

En av oss måtte kjøre, og den andre måtte ta fly. Jeg er ikke så veldig glad i noen av delene, men jeg valgte heller en lang biltur fremfor å få dotter i ørene mens flyet både letter og lander. De dottene jeg får i ørene av flyet, de sitter i flere dager etter jeg har flydd og det er så irriterende ?.

Tidligere når jeg har vært i Bergen, har sola faktisk lyst opp byen. Det gjorde den forsåvidt nå også – i alle fall på dagtid. Da kvelden nermet seg valgte regnværet å slå til, men da var jeg alikevell på hotellet og slappet av. Jeg valgte å gå ut for å ta litt bilder av byen, og de eneste bildene jeg fikk tatt, det var av disse paraplyene på bildet under, for idet jeg kom ut begynte det så vidt å hagle/snø. Jeg hater regn og snø, så jeg snudde ganske så fort for å komme meg tilbake til hotellet – haha ? ☔️.

Planen var egentlig å gjøre ferdig jobben på Mandagen, og dra hjem igjen på Tirsdagen, men den gang ei. Etter litt missforståelser, så hadde pakket vi skulle hatt med oss, blitt glemt igjen på kontoret i Oslo. Vi fikk derfor ikke gjort noe på Mandagen. Vi kjørte rundt for å sjekke om vi kunne finne steder å ta ut materiell som vi trengte, men dette uten hell. Derfor måtte vi ringe kontoret i Oslo for å få dem til å sende pakken over natten til Bergen ?.

Heldigvis annkom pakken Tirsdags morgen og vi fikk startet å jobbe rett etter frokost. Vi jobbet helt frem til 11 eller halv 12 den dagen og vi ble ferdig, som vil si at jeg kunne starte å kjøre hjemover på Onsdagen rett etter frokosten, som igjen vil si at jeg slapp å annkomme Oslo så alfor sent ?. Jeg var jo allerede kjempe trøtt etter å ha jobbet til 11 / halv 12 den Tirsdagen. Kroppen min er heller ikke vandt til å kjøre så langt, og det merker jeg godt da både rompe og rygg er støl etter å ha sittet så lenge i bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *