101 dager igjen!

Tenk at det er Mai allerede. Hvor ble April av? En ting vet jeg i alle fall, og det er at sommeren er like rundt hjørnet og jeg gleder meg så mye og ønsker den velkommen med åpne armer ☀️. Nå er det heller ikke lenge igjen til Daniel og jeg sitter på flyet på vei nedover mot Rhodos – det er bare 101 dager igjen ✈️!

Sommeren gjør meg så glad, og den får mennesker til å samles i parker med grill, musikk og koselige omgivelser. Den får mennesker til å krype ut i gate, sitte ute å spise is eller en nyte en god middag ute på resturanter. Sommeren altså, den er bare så herlig den ?!

Jeg har allerede kjent litt på sommeren alt, for vi har vært litt bortskjemt de siste ukene. Sola har lyst opp Oslo, og det er nok ikke bare jeg som har tatt på meg bikinien, gått ut på verandaen og solt meg ?☀️. Nå er det meldt litt dårlig vær fremover, så jeg er glad jeg tok meg tid til å nyte sola når den først var her. Det skal jeg også gjøre fremover, nyte den fine sola når den først skinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *