Påsken 2019

Kjøp antrekket mitt

SolbrilleStella skinny jeansRav Kiby Ws

Nå er det en uke siden den lille påskeferien vi hadde tok slutt, og jeg har ikke fått skrevet om den lille turen vi hadde til Kvitfjell. Jeg har brukt så lang tid på dette innlegget nå, så det er på tide å bli ferdig med det. På Torsdag forrige uke, startet vi påskeferien våres, så etter to is, litt brus, 6 boller og noen km med kjøring, så ankom vi Kvitfjell. Når vi ankom sjekket vi inn på hotellet og la fra oss baggene våres før vi kjørte mot Tyrihanstunet for å spise litt middag som jeg ville kalt det, men her ble det til en veldig sen lunsj (som de andre kalte det) som ble spist rundt halv 3.

Lexus – Experience amazing

Vi dro oppover sammen med Lexus Norge og vi kjørte oppover i en RX. Det var fire mennesker fra forskjellige Lexus forhandlere som dro oppover for å vise frem bilene og for å stå på Tyrihanstunet med bilene. Daniel og en til kom fra Økeren, en annen mann kom fra Romerike, mens han siste kom fra Asker og Bærum.

Jeg likte RX’n veldig godt og det er en bil jeg kunne hatt. Bilen er høy, fin detaljert, god lyd og har god komfort. Vi fikk kjøre en som var sølv med skiboks, men man kan få denne i 7 seter også. Jeg personlig ville ikke kjørt rundt med skiboksen på taket med mindre jeg faktisk skulle på fjellet, og dette fordi jeg syns den ødelegger litt av utseende på bilen (det gjør vel de fleske skibokser med biler).

Tyrihanstunet var kjempe koselig, der det var live musikk, god mat, hyggelige folk og god stemning. Heldigvis hadde vi sol hele oppholdet, så jeg var godt plantet på en benk for å nyte sola. Senere på kvelden skulle guttene kjøre hjem mennesker fra tunet og det var veldig mange som ble overrasket over at de kjørte folk hjem gratis, men Lexus skal være det, luksus!.

Vi sto på tunet fra Torsdagen til Lørdagen, og det var mange som benyttet seg av denne sjansen – og det var ganske bra og ikke minst hyggelig!.

Hotellet vi var på var ganske koselig, og til middag spiste vi buffet. De hadde også svømmebaseng som vi ble veldig fristet til å bruke, men ingen av oss hadde med badetøy – og lite populært hadde det vært å dra ned dit i bare bokser, truse og bh. Så vi fikk dessverre ikke oppleve det den gangen der – kanskje neste gang. Haha.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *