Nå er den bestilt, bare å telle ned dager!

Nå er endelig ferien bestilt, så nå er det bare å telle ned dager og glede seg til ferien skal starte. Dette blir andre gangen Daniel og jeg skal fly sammen som kjærester, så det skal bli koselig å fly igjen. Vi bestemte oss vel egentlig for å dra til Kreta, men innen vi hadde rukket å bestille den turen, så hadde de økt i pris med 5 tusen kr!.Derfor tittet vi litt mer på andre hoteller på Kreta og generelt i hele Hellas.

Yay!!

Vi endte opp med å bestille tur til Rhodos. Jeg har aldri vært der før, til tross for hvor mange ganger jeg faktisk har vært i Hellas. Så det skal bli spennende å utforske enda et nytt sted også er det enda et nytt sted jeg kan krysse av på reiselista mi! Yay! Jeg har hørt flere som har sagt at Rhodos er kjempe fint sted, og jeg gleder meg til å se om det stemmer. Mamma og mannen hennes skal også til Rhodos i år, men ikke samme tid som oss. De skal dra i Juni tror jeg, mens vi drar i August. Flyet vårt tar av på gardemoen rundt klokken 7 om morgningen og vi reiser den 11 August og kommer tilbake den 25 August.

Sunprime Miramare Beach

På 1960-tallet var hotellet, da under navnet Miramare Wonderland,
et populært tilholdssted for den internasjonale kjendiseliten.
Blant annet skal Jackie Kennedy ha bodd her.

Hotellområdet er virkelig helt spesielt. 70.000 m² stort og en drøy kilometer langt, med gangstier som slynger seg gjennom en frodig hage. Lave leilighetsbygninger ogbungalower ligger spredt utover området, og det er god plass for deg som vil ha litt privatliv. Det er store avstander på hotellet, og fra enkelte rom er det lengre til bassengområdet. På hotellområdet er det også en stor, kunstig lagune (kan ikke bades i) med flere små platåer hvor du kan slappe av. Utsikten utover havet er spektakulær.

På Sunprime Miramare Beach bor du i suiter eller bungalower. Alle har aircondition og balkong eller terrasse, mange av dem med utsikt mot havet. Bassengområdet kan man heller ikke klage på. Rundt det store bassenget er det godt med plass og solsenger og parasoller til alle. Og akkurat som ellers på Sunprime Hotels, kan du spise velsmakende retter i våre restauranter og delta gratis på treningstimer ledet av utdannede instruktører. Vil du skjemme deg bort litt ekstra, foreslår vi at du unner deg en herlig behandling i Sunprime Spa. I området utenfor hotellet ligger det lokale suvenirbutikker, butikker og flere restauranter med ekte gresk mat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *