Gir deg følelsen av sommer

Jeg savner virkelig sommeren nå og jeg håper at vinter tiden snart er over snart. Snøen har startet å smelte og jeg håper at den fortsetter å gjøre det ,for igjen, jeg vil ha sommer nå.

Jeg savner å gå i kjole, gå i lite klær, spise masse is, lysere dager og bare ligge å sole seg i sola. Jeg savner sommeren så mye at jeg har valgt å gi instagtam kontoen min en sommer look som gir deg sommer følelse når du besøler den – haha! Ja, jeg vet jeg er rar.

Det er ikke helt mulig enda å se den sommer looken jeg har gitt kontoen min enda, så gjerne følg med på den i dagene fremover. Jeg har planlegget instagtam kontoen med appen som heter ‘Planoly’, og er en av mine favoritt apper.

Jeg har også glemt å skrive om Europa turen Daniel og jeg hadde i fjor sommer når vi hadde ferie, så jeg kommer til å skrive litt om dette litt senere. Sommeren er den beste tiden av dem alle og jeg får aldri nok av den! Hvis jeg kunne, så hadde jeg flyttet til varmere strøk så fort vinteren melder sin annkomst!

Jeg har bursdag 13 Mars og som en tidlig bursagsgave fra Daniel, fikk jeg GoPro Hero Black 7! Heldige meg!. Han er så sjenerøs når det kommer til gaver! Jeg har også vært ute å testet ut GoPro’en og jeg ser frem til å bruke den når vi skal ut å reise og i hverdagen.

Dagen i dag

Sola har lyst litt opp nå, men ellers har det regnet i dag og når det regner betyr det at denne jenta kommer til å holde seg inne hele dagen og ikke gjort noen ting. Haha. Jeg våknet opp med den hodepinen og det føltes ut som om jeg drakk alkohol i går, noe jeg ikke gjorde. Jeg har følt det slik hele uka og jeg aner ikke hvorfor.

Gårsdagen

Etter vi sto opp og hadde spist frokost, kjøre Daniel og jeg ut til Fornebu for å hilse på to veninner av oss, Melinda & Derya. Når vi var der prøvde jeg masse klær, skjørt osv. Etter å ha sagt hei til dem, dro vi hjemover igjen for å spise middag. Før vi kom hjem, ringte tvillingen min og lurte på om Daniel & jeg ville være med å spille bowling sammen med henne, typen hennes og noen andre venner av oss. Selvfølgelig ville vi det, og vi hadde det så morsomt i går! Jeg hadde heller ikke sett dem på lenge, så det var utrolig hyggelig å se dem igjen i tillegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *