Lene xo

Gratulerer med dagen alle mamma’er der ute! Dere er helt rå! Dere står opp tidlig, dere jobber, tar husvask, lager middag og sørger for at ungen skal ha det bra. All ære til dere og for den jobben dere gjør.

Kjære mamma!

Kjære mamma. Tusen hjertelig takk for alle de årene du har vært her for meg, for alle de årene du har gitt meg råd og veiledet meg da jeg trengte det. Tusen takk for at du var streng med meg når du måtte og for den kjærligheten du viser for oss. Jeg beklager også for de stundene jeg har skuffet deg ved å gjøre ting jeg ikke skulle, som foreksempel den gangen jeg drakk for første gang. Uansett så har du vært her for meg, støttet meg, vist meg vei og holdt meg på rett spor igjennom oppveksten. Jeg velger igjen å si: Tusen takk, kjære mamma!

0

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © Lene Sandberg Pettersen 2019 • All rights reserved.