Hverdag

Det er Fredag og helg! ✨ Jeg skulle egentlig starte helgen min allerede klokken 11 i dag, men istedet ble det halv 12. Etter jeg var ferdig på jobb dro Annette og jeg ut en tur for å prøve å ta noen bilder, selvom vi ikke visste helt hva vi skulle ta bildet av. Begge er litt tomme for inspirasjon om dagen, så tror begge trengte å komme seg litt ut med kamera’ne. Vi fikk en del bilder, der noen var i ufokus, andre var i fokus og ett par av dem var morsomme – haha.

Vi kastet oss i snøen, både forover, bakover og sidelengs. Over her er jo et godt eksempel på at vi prøvde å gjøre det som måtte til for kule bilder. Selvom det bildet over ikke er slik vi hadde sett for oss i hodet og siden det var ikke akkurat der jeg skulle ligge da bildet ble tatt, så syns jeg bildet ble morsomt!. 🙂

Etter vi hadde slengt oss litt i snøen, ringte venninnen våres Stine. Vi valgte derfor å dra en tur hjem til meg, noe som var utrolig koselig! Koselig å se henne igjen også, så jeg syns denne Fredagen har vært fin jeg 💕! Nå skal jeg også ta meg en god, lang og varm dusj, for å få igjen varmen i kroppen etter all den hoppingen i snøen. Etter det skal jeg lage middag, og i dag står fiskegrateng på middagsplanen – Digg!.

0

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © Lene Sandberg Pettersen 2019 • All rights reserved.