Lene xo

I dag har vi feiret et av mine tre tantebarn, nemlig Marie! 🎉

På Lørdagen ble denne lille jenta 2 år, og tenkt at det er allerede 2 år siden denne søte lille jenta kom til verden! Helt utrolig å tenkte på! Hun tok oss alle med storm med både sjarm og personlighet, og for det lille søte vesnet hun er. Jeg gleder meg til å følge med på alle fasene henne kommer til å gå igjennom i løpet av livet, være der for henne og rett og slett være den beste tanta jeg kan bli! Jeg gleder meg til å se hva slags linje henne kommer til å velge på videregående og sjekke hvilken vei henne kommer til å gå her i livet. ÅH, jeg bare gleder meg rett og slett!

Hun er også skikkelig tantedalt og jeg kunne ikke vært mer happy for det! Det er bare så koselig å se hvor glad hun har blitt i meg, og for å være ærlig så nyter jeg det – haha!. Hvis jeg har vært i samme rom som henne, forså tar på meg jakka for å gå, så begynner henne å grine og vil ikke gi meg kos – for hun tror nok at hvis hun ikke gir meg kos, så kommer jeg ikke til å dra! SÅ SØT! (Jeg får kos til slutt da, men ikke med engang – haha). Det har også vært flere ganger hvor henne bare skal holde meg i handa, eller bare bli bært av meg hvis vi skal et sted – hihi! #Glad!

Jeg er så stolt over å være tante, familiemedlem og fadder for denne lille søte jenta. Vi kommer til å skape masse gode minner og fine stunder som vi begge kommer til å sette pris på, det bare vet jeg med engang!

Bare jeg som syns denne uka har gått utrolig fort? Tenk at det er Mandag allerede i morgen, hvor en ny uke med nye muligheter starter. Jeg syns helgene kunne gått litt mer saktere enn ukedagene, er dere ikke enig?. Daniel og jeg, eller JEG, har ikke gjort noe spesielt denne helga. Jeg har rett og slett bare slappet av, spesielt på Lørdagen – da forlot jeg ikke leiligheten engang, jeg bare satt å hørte på musikk. Daniel derimot, han og kompisene hans tok seg en tur over grensa for å kjøpe inn litt ting til den kommende uka. Så alt i alt, så syns jeg denne helgen har vært bra og vi hadde en koselig avsluttning på den også!

Dere får sove godt i natt folks, så snakkes vi til uka!

0

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © Lene Sandberg Pettersen 2019 • All rights reserved.