Godt nyttår alle sammen! 🥂

For et år dette har vært! Det har vært fylt med glede, sorg, håp, kjærlighet og det som hører med. Samtidig har året gått utrolig fort og i morgen er vi allerede i et nytt kapittel! Jeg gleder meg til å se hva 2019 har å by på og jeg vil at det skal bli mitt år! Jeg skal ta små valg som skal føre til en finere hverdag og omgås mer med de jeg er glad i 💕. Jeg startet året med Daniel ved min side, og jeg avslutter året med å se filmen Aquaman sammen med Daniel. Jeg gleder meg til å gå inn i et nytt år sammen med Daniel igjen, hvor vi skal skape nye og fine minner – jeg gjør ikke annet enn å glede meg! 💕

🍾   🥂

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN!
Måtte slutten og starten av året bli bra!
Fest med måte!

🍾   🥂

0
Follow:
DEL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *