One man: The Aquaman!

God kveld! Eller skal jeg si god natt? Vi kom i nylig hjem etter å ha vært på kino 🎬. Vi så filmen Aquaman med Jason Momoa som hovedrolle 🧜🏼‍♂️!. Vi hadde hørt så veldig mye bra om filmen og derfor måtte vi dra å se den, og jeg kunne ikke (og ville ikke) sett filmen med noen andre enn Daniel 🙂!.

“Aquaman”, med Jason Momoa i tittelrollen, er filmen om historien til Arthur Curry som er halvt menneske, og halvt havmann. Et actionfylt eventyr i den visuelt fantastisk undervannsverdenen, Atlantis, i de syv hav. Vi blir med på reisen gjennom hans liv – en spennende historie som ikke bare vil tvinge ham til å konfrontere hvem han egentlig er, men også om han er verdig tittelen han ble født til å være … en konge 🤴🏼.

Nå har jeg en ny favoritt film i samlingen over filmer jeg liker. Jeg likte også veldig godt musikken i filmen, for de også var fine, kule og bra. Det var en sang som jeg likte mer enn de andre, og det var Everything I need som er synget av Skylar Grey!. Jeg pleier å spille av en sang i flere dager, kanskje flere måneder i strekk, og denne blir nok en av de som kommer til å bli det eneste som spilles av mine devicer – haha! 😉.


Nå er det natta på denne jenta,  også ble dette årets siste kino for våres del. Jeg gleder meg til å se hva film verden har å tilby i 2019 🙂!

0
Follow:
DEL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *