Kveldens lørdagsgodt

I dag har vi virkelig ikke gjort noe fornuftig, foruten om å spise frokost og et par brune pinner som vi fikk til julegave i år. Håpet om å sove lenge i dag var stort, men jeg våknet rundt 9 tiden uansett 😩. Jeg hadde en veldig fin døgnrytme nå før jul, men nå ser det ut som den er blitt borte og jeg må prøve å komme inn i den rytmen igjen. Det var så godt å legge seg tidlig og stå opp til vanlig tid! Neste uke starter nyåret, med nye rutiner og nye muligheter ⭐️!


De brune pinnene var kjempe gode, så de ville jeg gjerne dele her med dere 🙂.

Jeg har aldri laget brune pinner før, og det er faktisk første gang jeg smaker også. Jeg har heller ikke oppskrift, men det finnes nok ute på internett, eller så kan jeg spørre om oppskriften fra Linda og Pia (De som har laget dette til oss) 🙂. Det hadde nok Daniel likt godt, hvis han kunne ha kost seg med slike i helgene, det hadde i alle fall jeg gjort 😉.

Får ønske meg flere brune pinner til neste jul, så kanskje jeg er heldig å får noen fler? 🙂.


Nå har vi fått hengt opp knivmagneten på veggen, så nå er Global knivene jeg ga til Daniel i julegave hengt opp og brukt til dagens middag! Middagen i dag blir så enkel som laks i form med grønnsaker – nam! Jeg gleder meg til å spise mat nå, for nå er jeg små sulten. Håper dere har hatt en fin dag også kos dere videre i kveld – for nå er det middag 😉!

0
Follow:
DEL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *