Julen 2018

Hei til dere! I år feiret jeg julen hos Pappa og Christin, sammen med farmor og onkelen min 🙂. Skal være litt forsiktig med å skrive dette, men for meg har ikke gaver så mye å si på julaften. Hadde ikke akkurat gjort meg noe hvis de voksene hadde hatt en gavefri jul, for da går mer av oppmerksomheten på barna – og de fleste mener jula er for barna 😉.

🎄

Både julaften og 2 juledag ble tilbringet oppe i pappas og Christin sitt hus. 2 juledag kom også Annette, Marie og Mats, og da fikk lille Marie åpne fler gaver der hun blant annet fikk lekekjøkken, klær og godteri 🍭. Christin og pappa hadde pyntet bordet med både kongler, roser, lys og litt bark, og det ble kjempefint! Jeg tok derfor masse masse bilder, og glemte helt å ta bilde av meg begge dagene. Er det mulig? Neida. Joda 😅.

1 juledag spiste vi god middag hos mamma og Bent, sammen med mor siden. Mamma og Bent hadde også pyntet til jul, og mamma hadde funnet frem de fine juletallerkene ❤️. Hvis du legger merke til det (noe du garantert gjør, så ser du at jeg klarte å fange et bilde av en person – nemlig morfar. Jeg fanget også et par bilder av Marie også, men var et par av de der hun ikke så mot kamera osv. Haha. Jeg syns det er så fint å både komme til pappa og mamma, fordi begge har hver sin stil – på en positiv måte. De er begge flinke til å dekorere og jeg føler jeg tar litt fra begge sider når jeg skal dekorere ting 😄.


Håper dere hadde en fin jul, for det hadde jeg ⭐️. Også håper jeg dere får en kjempe fin romjul og til de som ikke jobber, så håper jeg dere får ladet opp batteriene. Til dere som jobber i romjula, ha en fin arbeidsdag! 🌼.

0
Follow:
DEL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *