Hei Monaco!

Det var utrolig deilig å sove til vi selv sto opp i dag, uten en eneste vekkeklokka. Etter vi hadde våknet litt og fikset oss, gikk vi til togstasjonen der vi tok toget til Monaco.

Ingen av oss har vært i Monaco før, så det var virkelig spennende å ta toget dit når vi var såpass nære. Totalt i hele dag har vi gått ca 21 tusen skritt!. Vi har gått nesten hele Monaco by rundt. Vi glemte helt å ta bilde av oss mens vi gikk rundt også – haha!!

Siden Daniel ser på formula 1 og vi var i Monaco, så var det utrolig gøy for å han å faktisk se banen de kjører rundt på. Derfor gikk vi hele banen rundt mens Daniel fortalte om svingene, folkene osv. Så det var ganske så kult å gå rundt i byen på den måten, for vi fikk se så mye fint.

Jeg må le litt mens vi går nede her i både Nice og Monacco, og grunnen for dette er at de pynter til jul, men de har ikke snø. Så det er litt mekrelig å gå rundt her med julepynt og i bakgrunnen ser man sol, strand og det fine blå havet. Haha. Koselig er det da!

PS: Det som skal forestille snø, er bare et hvitt teppe.

Vi så også en kjempe stor båt ved havna, som er større enn de vi så i Cannes – derfor måtte den sjekkes ut. Etter vi var ferdig med å sikle på den dro vi videre for å utforske byen. Det ble også såpass varm at jeg bandt jakka rundt livet og gikk i en tynn genser som rakk med til albuene – selvom det var flere som gikk med bobblejakke. Sånn er det, når man er født i Norge og er vandt til vinteren, da blir 10 – 15 grader helt innafor her nede.

Nå skal vi ut å spise en sen middag, så vi snakkes! Håper dagen deres har vært fin og at dere får en fin kveld videre!

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *