Reise

I går landet vi i Nice! Da vi annkom regnet det litt, men heldigvis ikke mye. Vi tok taxi til hotellet, men rommet var ikke klart og derfor gikk vi ut for å utforske byen og butikkene. Siden det var søndag var det ikke så mye av butikken i hovedgatene som var oppe, men vi fant noen små butikker i de små veiene.

Hotellet vi har sjekket inn på har basseng i 7 etasje, så i går tenkte vi å ta turen for å bade litt på kvelden, men kjæresten sovnet på senga, mens jeg satt som en dø zombie på stolen for å redigere bilder – haha. Det hele resulterte i at det ikke ble noen tur opp i 7 etasje for å bade litt.

Jeg skal senere skrive litt mer om turen, men er så trøtt at nå skal hodene våres treffe puta for å få litt søvn. I morgen skal det bli godt å sove ordentlig ut, uten vekkeklokke! Ha en fin kveld videre alle sammen!

0

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © Lene Sandberg Pettersen 2019 • All rights reserved.