• Kissing Booth

  Kjæresten og jeg så en film i går som jeg tenkte å annbefale. Vi visste vel egentlig ikke helt hvikken film vi ville se og bestemte oss derfor for å se på hverandre mens han bladde og jeg sa stopp. Slik endte vi opp med filmen Kissing Booth.

  De som spiller hovedrollene er Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi. Filmen går innenfor for sjangeren Romantisk kommedie som kom ut i 2018 med aldersgrense 13+.

  Filmen handler om to bestevenner som heter Lee og Elle. De ble født samme dag og har vokst opp som bror og søster og det beste de vet er å danse. Lee har en bror som heter Noah, som er en kuleste gutten på skolen. Noha har også fått beskjed av moren å passe litt ekstra godt på Elle, så hver gang det skjer noe med Elle så er Noha til stedet. Noha elsker også å avslutte slosskamper, ikke starte dem. Lykkelige stunder blir til slutt vonde og triste og hverdagen ser grå ut, men til slutt skjer det noe som jeg mener er utrolig viktig i et vennskap.

  Denne filmen falt under en av mine favoritter, og jeg likte filmen veldig godt. Den var fin, romantisk og morsom. Jeg elsker slike filmer! Jeg felte også noen tårer under filmen på grunn av ting som skjedde, men det er slik jeg er – en følsom person. Kan ikke noe for det. Haha. Følelsen av å være glad på andres vegne og det inkluderer i film også, melder sin annkomst i slike situasjoner og da skjer det noe med meg. Jeg klarer da ikke holde tårer inne. Så dette er en film jeg annbefaler dere som ikke har sett den, til å se.

  0
  Follow:
  DEL

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *