• Endelig ferdig!

  For ca to år siden (tror jeg), startet jeg å strikke. Det var noe jeg trodde jeg aldri skulle klare og jeg trodde i alle fall ikke at jeg skulle bli ferdig med genseren jeg da startet på. Feil kan man ta, for jeg ble ferdig med min første genser! Jeg startet ikke på det letteste heller når jeg først skulle starte, for jeg ville strikke en Marius genser. Jeg valgte også derfor farger som de fleste ikke ville valgt, nettopp fordi jeg trodde ikke jeg kom til å gjennomføre det. Haha.

  Jeg har nå strikket 4 gensere. 4 Gensere! Første genser ble med Marius mønsteret, og de tre andre genserne er med Vendela mønsteret. Den første vendela genseren jeg strikket ga jeg bort til min tvillingsøster, fordi den var litt for liten for meg… Jeg strikket derfor en ny en med mørke farger og i et annet garn. Den mørke vendela genseren ble litt stor, men jeg bruker den.

  Nå er jeg endelig ferdig med min 4 genser! Den sitter ikke sånn løst som jeg vil den skal sitte, men jeg får brukt den nå – noe som er en utrolig deilig følelse! Det å ha brukt en del tid på den, forså bruke den offentlig nå når den er ferdig – Herlig! Jeg jobber jo med å gå ned i vekt, og da vil den jo før eller senere sitte litt løsere. Nå gleder jeg meg til å bruke den genseren fremover, i alle fall nå når vinteren kommer!.

  0
  Follow:
  DEL

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *