• Black Friday melder sin annkomst

  Det er Fredag og helg! Og vet dere hva? Jeg hadde glemt at det er Black Friday i dag og hadde tenkt meg en LITEN tur på senteret for å kjøpe en gave. Da jeg allerede kom kjørende ved parkeringshuset så jeg allerede at det bare var 4 plasser igjen – 4 plasser! Jeg kjørte dermed til det gamle parkeringshuset og så at det var få plasser igjen der også.

  Jeg orker ikke være på senteret når det er så mange mennesker. Folk blir jo helt gale hver gang Black Friday melder sin annkomst. Så jeg droppet hele greia, så får Daniel og jeg dra på senteret i morgen i stedet. Jeg bestemte meg derfor for å dra en liten tur til Annette og si både hei og hadet til lille Marie. De skal nemlig til Sverige denne helga.

  Til middag blir det Taco, som alltid – så det skal bli godt!. Ellers i dag skal tiden brukes til å bare lade opp batteriene. Kanskje se en film, eller sitte litt mer på internett.

  0
  Follow:
  DEL

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *