• Fin start på uka

  Jeg har hatt en fin start på uka, noe som føles godt. På Mandag etter jobb møtte jeg tvillingen min Annette Elivra. Vi tok toget ned til Oslo siden jeg skulle være med henne til en avtale hun hadde. Før timen hennes hadde vi litt god tid og derfor bestemte vi oss for å ta lunsj på Egon.

  Annette var på Egon for ikke så mange uker siden, og da prøvde hun ut den luke brokkoli salaten. Denne retten annbefalte henne meg hvis jeg var litt små sulten og siden jeg var små sulten, passet det perfekt å prøve ut salaten.

  Salaten var bedre enn forventet, så den blir nok en rett jeg kommer til å velge flere ganger når jeg skal dit for å spise. Jeg hadde mine tanker om å bare spise brokkoli med litt bacon, mozerella, granatepler og rødløk med litt brød, men jeg angret ikke etter jeg hadde spist denne retten. Utrolig glad for at vi dro dit isteden for å dra på McDonalds – haha. Selvom jeg er ganske glad i McDonalds også.

  Når vi var ferdig med avtalen Annette hadde, tok vi t-banen til Økeren der vi møtte Daniel. Meningen var at vi skulle gjøre Annette hjem og da vi var hos henne bestemte vi oss for å bli litt hos dem for å hilse på et av mine tantebarn. Heldige oss, og koselige dem innviterte oss på middag – så pølse og potetmos sto på menyen. Kjempe koselig!

  Etter mat lekte Daniel med Marie og pratet med Mats, mens Annette og jeg var på kjøkkenet siden de pusset benkeplaten sin osv. Så Annette pusset benken og jeg klarte å sovne på kjøkkengulvet. Ja, jeg skrev kjøkkengulvet. Tydeligvis hadde jeg sovet så godt/hardt at jeg hadde et rødt merke i annsiktet der armen hadde vært. Haha. Lenge siden jeg sovnet på et gulv, men det skjedde altså på Mandagen.

  1
  Follow:
  DEL

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *