• Shampoo og …

  Jeg har alltid likt håret mitt, men jeg har også alltid følt at det har vært så tørt. I har brukt disse produktene før, men håret mitt har føltes tørt uansett.. Sist jeg var hos en frisør, sa hun at jeg hadde gitt håret mitt alt for mye protein og at det trengte fuktighet.

  Jeg kjøpte en hår kur og serium i samme sleng. Seriumet skal gjøre så håret skal vokse litt fortere. Jeg tror ikke noe på det før jeg ser det, så jeg gleder meg til å se om håret mitt vokser fortere.

  Jeg bruker merket Kerastase. Shampooen, hår kuren og seriumet er de med den grønne fargen og heter Resistance. Balsamen er den oransje og heter Nutritive.

  Etter bare to dusjer følte jeg at håret mitt var så mye bedre! Jeg hadde fått et sunt hår igjen!. Problemet jeg hadde gjort i mange år, var at jeg hadde gitt håret mitt alt for mye protein, og det eneste det trengte var fuktighet. Jeg har alltid spurt frisørene om hvilket produkt jeg bør bruke i forhold til hva håret mitt trenger, men dem har sagt forskjellige ting alle sammen. Sist jeg var hos frisøren og spurte sa hun ene at håret trengte fuktighet, så jeg er evig takknemlig for at jeg møtte på hun og at hun reddet håret mitt!

  Jeg anbefaler disse produktene!

  0
  Follow:
  DEL

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *