Reise

Tildigere i år, nærmere bestemt i juli hadde Daniel og jeg vår første ferie sammen som kjærester. Vi valgte å ta en bilferie, for da får man oppleve mer enn da man tar fly – da er man litt mer fri til å utforske så mye mer. Jeg hadde aldri hatt en slik ferie før, der vi skulle kjøre igjennom flere land. Tidligere har jeg bare reist med fly til Hellas, Tyrkia osv.

Vi dro nedover via Danmark, Tyskland, Frankrike og Spania før vi dro tilbake til Frankrike og den Franske Riviera. Vi avsluttet turen med å kjøre inn i Italia og videre til Østerrike over Alpene før vi kom tilbake inn i Tyskland. Derifra kjørte vi via Danmark og Sverige før vi annkom Norge.

Vet dere hva? Det var virkelig en fantastisk ferie! Jeg trodde aldri hjertet mitt skulle varmes for andre steder enn Hellas, men så feil kan man ta!. Den Franske riviera leverte og savnet etter stedet meldte sin annkomst nesten med engang vi hadde kjørt inn i Norge igjen. Haha.

Suprise!

Har ikke jeg den beste kjæresten så vet ikke jeg, for han bestilte en tur tilbake til den Franske riviera som er hans julegave fra han til meg! Hvor heldig er ikke jeg?! Så vi kommer til å dra i Desember, nærmere bestemt 16 Desember og kommer tilbake 20 Desember!

Jeg tuller ikke når jeg sier at sangen La Cintura – Alvaro Soler ble spilt av med volum på fult på vei hjem etter han hadde fortalt det til meg. Gleden for å reise er så stor, og jeg gleder meg som en liten unge! I sommer da vi var der bodde vi i Cannes, og nå skal turen gå til Nice! Siden det blir som norsk sommer, blir det ikke late dager i sola på stranda – så vi kommer til å bruke bena for å vandre rundt og utforske byen! Jeg kommer til å fortelle om turen våres, og hva vi har brukt dagene på osv. Kommer også til å skrive et innlegg litt senere om turen vi hadde i Juli tidligere i år.

Jeg har aldri fått en slik julegave før, så den kom så uventet på en positiv måte. Hadde aldri sett for meg en slik julegave, for egentig trodde jeg det kom til å bli noe sånt som å reise på et hotell og få massasje og litt avkobling, men skal ærlig innrømme å si at dette overrasket meg virkelig!.

Ha en fin kveld videre alle sammen!

0

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Copyright © Lene Sandberg Pettersen 2019 • All rights reserved.