• Slik var min lørdag

  Denne helgen syns jeg har gått alt for fort. I morgen er det Mandag allerede og tilbake til hverdagen. I går dro Annette, Daniel og jeg på treningssenteret, og det merkes for å si det slik 💦. Jeg har ikke trent på mange uker, jeg har bare gått små turer for å komme litt i gang. Jeg fikk tatt litt vekttrening i går, samtidig som jeg fikk tatt litt intervall – jeg slet også med hold og svette meg ga meg etter en halvtime på mølle. Det var da jeg gikk over til styrke 🏋🏻‍♀️.

  Sola skinner og jeg ser ikke noen skyer på himmelen foreløbig. I dag er jukse dagen til Daniel og meg, som vil si at middagen våres består av junkfood, som igjen vil si at det står burger på menyen 🍔!. Utenom en god middag senere i dag, så skal jeg slappe av frem til kvelden, for i kveld blir det å ta seg enda en tur på treningssenteret 💦.

  0
  Follow:
  DEL

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *