Det ble forandringer

Planen i dag var egentlig å trene med sammen med Annette Elvira og Daniel i kveld, men siden det var fint vær, så det endte heller med at Daniel og jeg gikk oss en tur rundt vannet vi bor ved nå på dagen.

Jeg kjenner virkelig at jeg ikke har rørt meg så mye som jeg har gjort de to siste dagene, så nå er kroppen ordentlig sliten. Når vi gikk på tur sa jeg til Daniel at jeg skulle skifte plaser på tåa mi når vi kom hjem (siden jeg har sår på tåa), men så langt kom jeg ikke. Når vi kom hjem og jeg hadde tatt av skoen, hadde jeg allerede blødd ihjel halve sokken..

Etter vi hadde spist mat var det godt å kunne ta seg en varm og god dusj. Jeg kommer til å merke stølheten i morgen, haha – så det kommer til å bli gøy tror jeg. Nå skal jeg ligge rett ut resten av kvelden, så vi snakkkes!

0
Follow:
DEL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *