Fredag, helg & Lensball

For en fin Fredag dette har vært! Jeg startet dagen med å jobbe sammen med en kollega, og når jeg var ferdig for dagen dro jeg for å møte min tvillingsøster. Vi skulle nemlig gå en tur, men vi valgte å ta med kameraene våres og vi fikk noen kule bilder som jeg tenkte å dele med dere!

Annette fikk hentebrev i posten i dag, og i den pakken lå det en lensball. Jeg hadde aldri hørt om en lensball, men en ting vet jeg – og det er at man kan få utrolig kule bilder med en slik glasskule.

Da jeg ble hentet av kjæresten min viste jeg han bildene som jeg hadde tatt med den lensballen, og tror du ikke han har kjøpt en slik til meg?! Så nå slipper jeg å eventuelt spørre om å låne søstera min sin. Nå gleder jeg meg til kjæresten får hentemelding slik at jeg kan ta fler bilder med en slik ball. I tillegg bestilte han med et lite stativ til den.

Tacofredag

Siden det er fredag og helg, sto det taco på middagsplanen i dag. Det er endelig godt å kunne ha taco fredag. Da jeg bodde alene så ikke jeg vitsen i å ha taco fredag når det bare var meg, men nå som muligheten er her, ja da tar jeg den!.

Jeg ble plutselig trøtt, og det så veldig fort. Helg eller ei, jeg kommer nok til å legge meg så fort jeg har drikket opp brusen. Trøttheten startet å snike seg inn rundt halv 9 / 9 tiden, men prøvd å holde meg våken. Nå klarer jeg det snart ikke lenger, så skal bli godt å legge seg om ikke så lenge!.

0
Follow:
DEL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *