Helga er rett rundt hjørnet

I går hadde jeg en dårlig dag, men dagen i dag har faktisk vært mye bedre. Det eneste lille kjipe som skjedde i dag var at den genseren jeg har strikket, har startet å rakne. Så nå har den et hull i seg, og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal fikse det – ettersom jeg ikke er flink når det kommer til strikking. Jeg har selvfølgelig klart å strikke noen få gensere, men når det kommer til hull osv, da er jeg blank.

Det fine med jobben

Det fine med jobben min og det å ha kunder forskjellige steder er at man kan se så masse som både kan være fint, rart, hyggelig og stygt. I dag gikk jeg øye på dekerasjonen som sto på bordet mens vi jobber, jeg måtte derfor ta bilde av den. Syns også blildet ble fint, hehe. Ellers i dag har jeg ikke store planer. Siden kjæresten jobber sent blir det å spise middag alene og bare slappe av og i morgen er det Fredag dere!

Vanligvis tar jeg ikke bilder med mobilen, fordi jeg liker kvaliteten på speilreflekskamera best. Siden jeg jobber med det jeg gjør, kan jeg ikke ha med meg kamera mitt ute til kunder osv. Litt trist, og i alle fall når det dukker opp sånne fine ting man kan ta bilder av osv. Så det får duge med mobilbilder nå, selvom jeg ikke er fan av det. Jeg er fan av kvalitet.

0
Follow:
DEL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *