Noe positivt i det negative

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal starte å skrive dette innlegget, eller hva jeg skal skrive om. Jeg følte bare jeg må oppdatere her, siden det er en stund siden sist. Ikke minst har jeg fått et nytt design, noe jeg er kjempe fornøyd med! Jeg har alltid ville ha emoji på bloggen, apple emoji – og endelig fikk jeg det!. Jeg vet ikke helt hvordan jeg har klart å fått det, eller om det fulgte med designet – glad er jeg i alle fall. Til tross for at dagen min ikke har vært så fin, så kom det en liten positiv ting ut av den.

En ting som er utrolig godt er å ha bilder som er tatt fra tidligere, for på dårlige dager som denne, kommer de utrolig godt med. Krysser også fingrene for at morgendagen kommer til i bli bedre enn i dag. Det er også torsdag i morgen, som vil si at helgen begynner å nærme seg!.

0
Follow:
DEL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *