• En ny start

  Det er Torsdag, som vil si at Fredag er like rundt hjørnet!
  Noe som igjen vil si at den nye oppdaterte fotosiden min blir offentliggjort i morgen! 🌸

  Jeg gleder meg som en lite unge! Jeg har hatt fotosiden lenge, men den gikk litt i glemmeboksen – noe som var veldig synd. Nå skal jeg bli flinkere til å oppdatere den, samtidig som jeg skal ta på meg mer oppdrag til den som måtte ønske en fotoshoot eller lignende. Det er en stund siden jeg har gjort det, men jeg har tatt noen bilder for Mirabel Sørenga – og jeg er kjempe glad for at jeg fikk den sjansen!

  1
  Follow:
  DEL

  1 Comment

  1. 17th October 2018 / 9:39 pm

   Hi, this is a comment.
   To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
   Commenter avatars come from Gravatar.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *